panik

jag har panikhandlat julklappar o det har vart helt galet pa stansted airport denna morgon!!! helt sjukt men jag kommer hem iaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

speak to you soon

det finns hopp!!!

ojojoj. tiden bara gar...jag hade inte tid att ens kanna efter hur det kanns att vara tillbaka i england efter min weekend darhemma innan jobbet tog overhand igen. helgen var forovrigt underbar men stressande heheh
nar jag hoppade av bussen var det brunch hos sanna, till stan o kopa vinterklader(it's cold man) ga pa stan med amanda, fast vi gav upp efter ett tag for vi var mest intresserade av att prata sa vi satte oss pa chocolata o fikade. senare kom aven lisa sanna anna o michelle. jag satt dar i mitten o bara njot!!! sen akte jag till mormor o rinde pa dorren o pratade med henne o myste lite. sen var det hem till idolfinal med nagra av tjejerna. min lilla gullis engen kom forbi med ny frilla o tandstallning, helt anorlunda men fin as ever! lordag lite sovmorgon, hade ju bara sovit tva timmar dagen innan, sen till stan med mia o kopa present till mormor, en snabbvisit till johanna svikers o pussa lite pa henne sen var det gora sig iordning o dra till stan pa forfest hos amandas danspolare! sofia kom oxa med o hon skulle ha hangt med oss pa kvallen men johan tog visst over efter ett tag:P, klockan typ halv 1 gick vi ner till plata, gick forbi kon o ratt in, jag gick in gratis for min lilla suni jobbade hehe...party party party...jag o amnada blev nerdragna av vakterna tva ganger(she is maaaad)hahahah.... taxi hem med amanda o engen till typ anestad..sen gick jag o engen hem ssa klart, surprice! sondag var det slakt kalas med middag o gos med kusinerna o morbror o sen var det goodbye time o amanda skjutsade mej till bussen o jag vinkade adjo till sve rike for andra gangen pa fem manader.
racker det sa min gulle bulle?

det ar sa sjukt att det ar sa nara anda....samma dag som jag hade vart i sverige sa var jag ju tillbaka i det som har blivit min vardag...jobbet dagen efter var inte sa himla kul kan jag saga...fast mr Barber hade tid att gora mej knasvag o rod i ansiktet hehe..

men denna helg var faktiskt mkt lyckad..forutom attjag skulle julhandla men det blev bara saker till mej sa nu har jag bara den har helgen som kommer att hitta all t....men jag hade ju en outfit till varan uteklvall! som var askul, darav oversriften! stevenege ska jag aldrig mer ga till kan jag saga det ar st Albans som galler heta men och bra musik vad mer kan man vilja ha:P en uppdatering pa det far bli en annan dag for nu borjar jag jobba om tva minuter o min chef ar riktigt scary!!! vill ju inte fa sparken sa har fore jul:P

massa pussar

spaek to you soon
love hannah 

home sweet home

aven om jag hor mig sjalv saga att england ar hemma nufortiden sa ar det helt otroligt skont att vara hemma i sverige....att traffa alla kanns helt overkligt men anda som om vi ses varje dag....antar att det ar for att vi kanner varanns a bra att inget de gor forvanar mej langre..hahahah!!

oxa som jag o en god van sa for nan vecka sen: vi ahr aknnt varann i sa manga ar att inget kan komma emellan oss! o det ar det jag tanker pa nar jag sitter hemma i min sagn. det spelar ingen roll att jag ar i england i ett halvar o att vi ses sallan for de finns altid dar o jag finns alltid dar d=for dem!!!

men ikvall ar detr fest iaf!!!det ar ett som ar sakert! sa manga som mojligt(de som inte ar i ett annat land/ ska till en annan stad eller har sin pojkvan fran goteborg hemma(toffeljavel!hahaha) det ska bli sa himla kuuuul!!!!I cant wait....bokstavligt.jag o syrran har borjat shaka redan til beonceys album!mkt bra!

nu ska jag dra vidare....vi kanske ses ikvall?:P

speak to you later
love hannah


stansted airport

sitter pa flygplatsen o vantar pa mitt flyg....aldeles ensammen fast det kanns bra att klara sig sjalv oxa:)
klockan ringde vid 2.20 i natt o jag tamkte for mej sjalv att jag visst inte skulle aka nanstans o att jag skulle ligga kvar i min sang....

men sa tankte jag ju pa alla er som jg sa garna vill traffa

o pa mormors min nar jag plingar pa dorren o hon oppnar.....

vi ses om ett par timmar!!!!

pussar mina alsklingar!!!

hannah

ps. imorrn kvall ar det party!!!!!!!ds.