Ingen ro, ingen rast....

Jobb jobb jobb....ar det sa har det ar att vara vuxen? jag hinner ju knappast klia mej i nabeln innan huvudet ligger pa kudden om kvallarna...o helgerna ska vi inte prata om!!! jag vill ga pa bio eller ta en promenad o klappa hastarna, sitta pa pubben o snacka skit. det kanns aldeles frammande....jag har blivit en soffpotatis....:/

nar jag satt hemma en kvall o tittade pa x-factor(idol pa eneglska) ringer stuart. det ar tolv pa natten sa jag tar misstanksamt telefonen. de ar nere pa pubben med ett par grannar sa jag anade att det kunde vart han.
har du lust o komma ner ett tag? fragar han mej
ar du full! "fragar" jag honom
nej men det jobbar en svensk tjej har!
helt sjukt!!!jag tror inte ni fattar hur litet Codicote ar!!! o har jobbar en tjugoarig tjejej fran carlstad som heter Malin. HUR trevlig som helst! det ar sjukt vad mkt man har gemensamt bara for att man ar fran samma land. vi ska iallafall ga o ta en ol nan dag o prata svenska(jippie), valdigt brittiskt/vuxet!

jag ar ju varldens klantigaste person!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa javla piiinsamt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag o sharon ar o shoppar klanning till julfesten pa lordag. vi star i kon, bada tva, o vantar pa var tur. vi sidan av kon star en stor lada med massa grejer som jag tittar i. en smartcase ligger dar i som jag tar upp. i den ligger kort som det star natt pa sa jag laser hogt:

"Looking at you makes may fanny feel funny" ( att titta pa dej far det att pirra i musen sa att saga)

darefter tittar jag upp o garvar, saklart. det ar bara det att sharon ar pa andra sidan o har ingen aning pm vad som sker. hon har gatt ifran mej, o jag stirrar pa en massa framlingar som skrattar hysteriskt. varpa jag sager.
varta r min kompis? jag hade en kompis som stod ahr nyss.
eller hur!!du ar sjalv o ar ute o raggar! sager ett par tjejer i 20 ars aldern.(pa skamt forstass)
piew vilken pers....

i helgen ar det julfest o nasta helg ar det hemfard!!!!jag kunde inte ens sova for jag tankte pa alla dar hemma o allt jag ville gora i=under de tva o en halv dag som jag ar pa sveriges goda del av jorden. julmarknad i vadstena, promenad i skogen, fest, mys, traffa slakten pa mormors kalas da jag ska overaska henne! hon vet inte att jag kommer sa det blir nog en chock!!! hoppas att hon inte far en hjart attack!!

nej nu orkar ni inte lasa mer sa jag sager hejda. VI SES SNART!!!!:)

speak to you later
love hannah


vilken javla vecka!!!

herreguuud! det har vart helt java galet pa jobbet hela veckan! jag ver ensma med ett jobbs om brukar goras av tva o en halv person! jag har vart helt slut kan jagb saga...piew...men ndenna vecka ar det back to normal!
jag har precis last min mail o tittat pa en trailer pa internet med min lillasyster!!!!hur cooooolt ar inte det!!!! jag bara langtar tills vi far se hela filmen...hihhi!!

annars sa har jag fatt en uppenbarelse denna helg....jag ar inte den jag en gang var....nar det kommer till alkoholen....fy fan sager jag bara....jag har alsrig vart sa dalig. de ville ta mej i ambulans o hela tjofraset...o det laskigaste var att jag inte hade druckit sa mkt heller....men ajg ahr ju detoxat i tre o en halv manad sa kroppen fick en chock antar jag...men nu ar jag back in buisness, efter att ha sovit ett dygn...helt seriost ett dygn!!! kanns som att festandet tar pa kroppen nu nar man borjar bli gammal hahahahha!!

om tva veckor ar det ju christmasparty sa da far jag val ta igen den borttappade kvallen...oh, det finns en sa himla snygg man pa vart jobb!!! han masre vara mellan 35 o 40 ar mmen han bara utstralar sexyness...grrrr.....hahahahha

harv vart o hyrt film oxa...gissa vad jag ser pa hyllan?! nej de kan ni inte for det ar sa otippat...hipp hipp hora kan man hyra i england!!!helt sjukt men kul!!!!

vi hors o ses snart!!!!!

speak to you soon
love hannah

ps. har ett nytt favvo program, make me a supermodel...det ar killar med o de ar inte sa lite snygga!!!!!!ds.

PAKEEEET!!!!

wihuuuu!!!min gulliga mamma har skickat ett apket till mej med djungelvral, choklad(frukt o mandel) och tidningar. PA SVENSKA!!!! underbart

min lordagsafton kommer nu besta av att vara pa internet  o uppdatera mej pa idol och diverse andra program som jag foljer pa distans, lasa tidningar o kaka godis och kolla the X-factor. Stuart o Sharon ar pa fodelsedagskalas o jag kannde inte for att kracha deras party direkt....men jag har det underbart har alldeles ensammen.

mitt rum...som jag var sa glad for har visat sej ha en liten bristfallighet....elementet funkar inte sa det ar FREEEEZING!!jag sover med ett dubbeltacke som jag har som en macka...o sen som fyllning har jag ett annat tacke plus att jag har full mysmundering pa mej. det ar ju iof inte sa stor skil;nad fran hemma, jag har ju alltid oppet fornster, det vet inte mins alla ni som har sovit pa madrass pa mitt golv hihi..

annars har veckan gatt fort med gymmande o jobb o sa vidare. idag har jag shooooopppppat!!!!! brannt massa pengar men what the hell!!!!! jag har ju mer kvar sa det lar inte ga nana nod pa mej moahahahah.
men jag sparara ju oxa! jag ska ju komma hem snart!! en liten weekend med alla mina gullisar dar hemma....jag laaaaaaangtarrrrr!!!!helt sjukt...

vad var det mer jag skulle saga....jo att jag ALSKAR ER!!!

speak to you soon
love hannah