Ater till kylan....

I London ar det kallt....javligt kallt! Idag nar jag vaknade var det fan inte mer an 15 grader i mitt rum! Jag sov med mias tacke tva av mina tacken o tva filtar. Jag fros inte men jag var ju inte supervarm heller! Hur ska det ga nar Mia kommer hem o vill ha sitt tacke? vi far nog dela sang tror jag tills koldknappen forsvunnit!

Julen var mysig, ville inte aka hem asso! Resan hem gick supersmooth, trodde jag skulle behova stressa men tack vare att jag akte utan bagage sa gick det ju jattefort allt! Tur att jag kopte tva bocker nar jag var pa flygplatsen for nar jag kom hem hade vi ingen el o ingen varme sa jag krop ner i sangen o laste bok tills jag somnade. Hade ju tankt ga upp o fixa lite, kopa gas o el tillexempel men jag vaknade till klockan nio o typ vande mej i sangen o sov vidare till 7 imorse! Mkt on my mind just nu o det blir svart att sova riktigt lugnt!

Me and my heart we got issues
Don't know if i should hate you or kiss you
Damn, I wish that i could resist you
Can't decide if i should slap you or kiss you
 

Laters

Jul pa G!

Jag ar hemma efter en jobbig helg. Det gick sa fort bara. Nu ligger han i jorden dar "han ar kommen fran" men kanns anda som att han finns har o nu. Kanns inte som att det blev ett avslut men sant har tar val tid antar jag....

La mej i sangen nar jag kom hem fran jobbet just, det skulle jag inte gjort!! och annu varre, jag satte pa datorn! Sa latt att fastna. Men det gar inte, for jag maste packa!! :) Jag ska hem till Sweden! Kan inte beskriva hur mkt jag langtar! sista manaderna har varit grymt jobbiga. nu vill jag andas ut.

Har en inre oro, igen, som alltid efter en viss tid pa samma stalle. Det river en orkan i mej som inte lugnar sej forran jag har flyttat pa mej. Jag vet hur den funkar. Det ar val Zigenaren i mej, som gor att det kanns som att jag aldrig hittar hem.
     
Nae lite forandring skadar ingen! jag ska nog smida lite nar jag ar hemma o se om det ar nan som gar i samma tankar...

Nu maste jag packa!
See you soon:)

love H

Sondags-sliten

Jag borde stada egentligen, borde ga till laundretten o tvatta mina klader eftersom varan tvattmaskin har gatt sonder o jag har snart inga rena klader kvar!

Det var firmafest i fredags. Fri sprit=mkt drama o mkt kareoke! Kom hem sent o upp tidigt sen pa morgonen o traffa Emma o Sharon i Welwyn Garden City. Pa bio med brorsan sen pa kvallen o sa X-factor finalen innan vi tog taget hem.

Lantar till jul. Vill hem till swe o bli ompysslad o godd. nu ska jag till gymmet o fa ut mina aggretioner.

sugit inlagg - sugit liv just nu

Bye

En bild pa min nya ljusslinga, mysig va?!


Livet tar slut...

Nu har min Farfar fatt somna in... Han hade valdigt ont sista tiden men var uppe o tjoade anda, fighter som han ar!

Later som att jag ar helt calm and collected men jag ar fan helt forstord! Tack Gud att jag fick aka upp o traffa honom forra manaden o ta hand om honom nu! Han ar vard det basta Himlaliv man kan tanka sej!



Love Always! <3

En halv liter O'boy senare...

...sa mar jag susen :) sager man sa pa svenska? jag blandar ihop sa mkt sant dar nu for tiden, hemskt!

Fabric var amazing! I Loved it! Markte iget av droger o folk som var fuckade, faktiskt! Det ar ju kant som lite utav en knarkhala. Jag diggade som fan, alskade musiken! Blev pa liiiite daligt humor av langa koer o vantande, stackars de som forsokte ga forbi for deras "vanner star darborta o vantar pa oss". Forsta gangen var det ok men tolfte gangen fick jag damp hahahah lite Kilburn har allt kommit fram i mej lol Skulle aaaallldrig sagt ifran forut! Men det har ju oppet till 8 sa det ar ju ingen bradska o komma in :P

Slutet av kvallen blev smarre kaotiskt, Amanda o jag gick omkring ett bra tag i kylan o letade buss, jag hade ju glomt mitt bankomatkort sa inga pengar till taxi. Det ska ju namnas att jag hade en guldpaljettklanning som gick till ungefar halva rumpan o en skinnjacka, det var mkt kallt. Pa trappan mots vi av Mia o hennes polare, Mia hade glomt nycklarna o de hade suttit o vantat i typ 1.5h pa oss :S Men fem i varat rum sa var marmen snabbt uppe igen. Somnade val vid hal 7 i morse, bra jobbat!

Nu vill jag bara kolla pa tv pa datorn o kanske ga en promenad med Amanda, kaka nanstans, JAG VILL HA FETT!!

Lite photos fran helgen

  

    

Resten far inte vara med  hahahhaha

See you soon!

Fredag=bloggdag eller vad?

Fredag igen! sjukt skont! I veckan har jag varit duuuktig! Gymmat o stadat o diskat o lagat mat sa nu ar det lekdags ;)

Haromdagen pratade jag med Lisa, aahh saknar henne massor!!! ont i hjartat gor det ibland! hoppas att hon kan komma ifran sa vi kan ses i jul! HALK hahah

Jag ska nog sluta planera mina helger! Forra veckan nar jag sa att jag skulle ta det lugnt sa ringde telefonen typ 5 min senare o jag var inte svarovertalad pa fylleslag i harliga (not) Kilburn! Men lite planering har jag iaf sagt den har helgen.

Ikvall ska jag traffa Mariam som ar i stan :) kulit som fasen! Vi ska ses hos ia o matilda kommer oca o jag vet inte om det ar nan mer. Kanske svanger in pa the lion o traffar Carlie & co en stund.

Imorn ar det FABRIC som galler, men forst ska mia o jag ga o handla utkladningsklader hahaha jag sager inte vad vi ska va men det kommer bilder sa ni far se :)

Sondag gym, forhoppningsvis om jag inte kanner mej alltfor bakis. Kanske kolla pa Happy go lucky som vi kopte for tre veckor sen o inte hunnit kolla pa. Vi far se vad vadret tillater sa att saga.

Nae nu maste jag borja putsa lite pa mitt yttre om vi hamnar i Notting Hill som planerat vill man ju inte se alltfor sliten ut! Tank vad smink kan gora! :)

Laters!!
xxxx